Yandal/Çift Anadal Programları

Çift Anadal ve Yandal Programlarımız …

Çift Anadal

Çift Anadal Programı, Üniversitemizde lisans eğitim-öğretimine kayıtlı olan başarılı öğrencilerin, tercihlerine göre, gerekli şartları sağladıkları taktirde en erken 2. sınıfta ikinci bir eğitim-öğretim dalında lisans diploması almalarını sağlamaktadır.

Çift Anadal Programını başarıyla bitiren öğrencilere iki ayrı lisans diploması verilmektedir. Böylece, Çift Anadal Programı ile öğrenciler lisans programlarına ek olarak diğer alanlarda da eğitim alma ve sonrasında da çeşitli imkanları edinmelerine olanak sağlamaktadır.

İşte Çift Anadal Programlarımız;

- Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

- Elektrik-Elektrik Mühendisliği Bölümü

- Peyzaj Mimarlığı Bölümü

- Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü

- Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

- Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Yandal

Yandal Programı’nın amacı; kendi bölümünün lisans programını başarı ile yürüten öğrencilerin istedikleri ve gerekli şartları sağladıkları taktirde en erken 2. sınıfta ilgi duydukları başka bir dalda bilgilenmelerini sağlamaktır.

Yandal Programı’nı başarı ile bitiren öğrencilere lisans diplomaları ile birlikte Yandal Sertifikası verilmektedir. Böylece, öğrenciler lisans programlarına ek olarak diğer alanlarda da eğitim alma olanağı bulabilmektedirler.

İşte Yandal Programlarımız;

- Bilgisayar Mühendisliği Bölümü