Öğrenci Hareketliliği

- Hayalleriniz ve Hedeflerinizi yüksek tutun…

İşte Yurtdışı Haraketlilik;

Erasmus Plas Programı: Eramus Plas Programı’nın amacı; kendi diploma programını başarı ile yürüten öğrencilerin istedikleri ve gerekli şartları sağladıkları taktirde en erken 2. sınıfta bir Avrupa ülkesindeki anlaşmalı üniversitelerde kendi programını bir veya iki dönem öğrenim görme imkanını sağlamaktadır. Eramus Plas Programı’nda öğrencilerin eğitim masrafları Üniversitemiz bütçesinden karşılanmaktadır. Her yıl 100’e yakın öğrenci bu önemli fırsattan yararlanmaktadır.

Mevlana: Mevlana Programı’nın amacı; kendi diploma programını başarı ile yürüten öğrencilerin istedikleri ve gerekli şartları sağladıkları taktirde en erken 2. sınıfta bir Avrupa ülkesi dışında diğer ülkelerin anlaşmalı üniversitelerde kendi programını bir veya iki dönem öğrenim görme imkanını sağlamaktadır. Mevlana Programı’nda öğrencilerin eğitim masrafları Üniversitemiz bütçesinden karşılanmaktadır. Her yıl 50’e yakın öğrenci bu önemli fırsattan yararlanmaktadır.

----------------------------------------------------------

İşte Yurtiçi Hareketlilik;

Farabi Programı: Farabi Programı’nın amacı; kendi diploma programını başarı ile yürüten öğrencilerin istedikleri ve gerekli şartları sağladıkları taktirde en erken 2. sınıfta bir yurt içinde anlaşmalı üniversitelerde kendi programını bir veya iki dönem öğrenim görme imkanını sağlamaktadır. Farabi Programı’nda öğrencilerin eğitim masrafları Üniversitemiz bütçesinden karşılanmaktadır. Her yıl 100’e yakın öğrenci bu önemli fırsattan yararlanmaktadır.